Welkom Over Peatwells Links Contact
  View English version

Braveheart By Peatwells   ° 2001   1,75m

  Triomphe de Muze BWP    Chin Chin HOL    Constant HOL 
  Larese HOL 
  Caprice d'Ifrane CSF    Galoubet A CSF  
  Ifrane 12,5% AAR  
  Noisette By Caballeros     Darco     Lugano van la Roche  
  Ocoucha  
  Jappeloupe     Lugano van la Roche  
  Bradse v/d Westkant  

Omdat Braveheart er nogal stevig uitzag voor zijn leeftijd werd hij reeds op 2-jarige leeftijd zadelmak gemaakt. Tijdens de dag v/h jonge paard in Moorsele behaalde hij als 2-jarige een 5de plaats bij het vrijspringen. Hij wordt gekenmerkt door zijn power en springvermogen.

In 2006 heeft hij deelgenomen aan de cyclus voor 5-jarigen. Dankzij zijn regelmatige prestaties verzekerde hij zich van een deelname aan het Belgisch Kampioenschap voor jonge paarden te Gesves. Wie in Gesves aanwezig was kon hem aan het werk zien: over beide kwalificatieproeven voor het Belgisch kampioenschap liet hij zich slechts op 1 springfout betrappen. Vier strafpunten in de finale weerhielden hem van de barrage.


Bekijk een video van het BK te Gesves (1ste kwalificatie) (10MB!)

Bekijk een video van het BK te Gesves (finale) (10MB!)

Braveheart als 4-jarige Braveheart als 3-jarige
Braveheart als 2-jarige Braveheart als veulen in 2001


Meer info over de afstamming van Braveheart By Peatwells:
Triomphe de Muze - BWP °1996 1,70m

Triomphe de Muze's pedigree is een opeenstapeling van het allerbeste Europese springbloed met achtereenvolgens Chin Chin ,Galoubet A (Alme Z) en de merrie Ifrane (Chateau du Diable xx) o.a. de moeder van het wereldberoemde springpaard Morgat, winnaar van de bronzen medaille tijdens het W.K. in Stockholm, 1990. Triomphe de Muze is een internationale winner onder het zadel van David Jobertie en staat tevens aan de top in de fokkerij. Op basis van zijn genetische index 188.1 (0.82) maakt hij deel uit van de top-3 van beste verervers in België, bovendien kreeg hij in 2002 een zeer lovend afstammelingen rapport van het BWP.

Zijn moeder Noisette By Caballeros stamt uit een sterke moederlijn. Haar grootmoeder Bradse van de Westkant is geen onbekende:

Bradse vd Westkant
  • Credo de la Vie (Carnute) werd door Haras de la Vie gefokt en in 2002 voor 11.000 euro verkocht op de Belgian Warmblood Foal Auction in Evergem. Credo is een achterkleinzoon van de merrie Bradse van de Westkant. Credo werd het voorbije zomerseizoen als 4-jarige uitgebracht op de Belgische Nationale Cyclus voor Jonge Paarden en deed het uitstekend onder de regerende Belgische Kampioen Koen Vereecke. Hij nam 8 keer deel en bleef meteen 8 keer foutloos!
  • Urioso de Ravalinghien (Skippy II) is een kleinzoon van Bradse van de Westkant. Hij werd op de Fences veiling van november 2006 als 2-jarige verkocht naar Portugal voor 11.500 euro.
  • Jashin (Almhugel de Lauzelle) werd geboren uit de volle zus van Bradse van de Westkant. Deze ruin werd in 1989 verkocht op de veiling van Mechelen.

Credo de la Vie

Jashin

Welkom  |  Links  |  Contact
Onze Paarden:   Braveheart by Peatwells  |  Peatwells Princess  |  Noisette By Caballeros  |  Wendolyne By Peatwells
Onze Pony's:   Bianca  |  Leandra  |  Priory Whitchazel  |  Rushmoor Charming  |  Handsome By Peatwells |  Sportpony's By Peatwells

The photographs on this site were made by Galop.be, Multilux, World Wide Digital, Studio Temps de Poses

   
Webdesign by Kristien Soetaerts
© 2006, Stal Peatwells, All rights reserved