Welkom Over Peatwells Links Contact

Hartelijk welkom op de website van Stal Peatwells!

Stal Peatwells is ontstaan in 1986, bij de aankoop van een eerste rijpony. Al gauw werd er overgegaan tot het fokken van pony's. In het begin waren dat enkel New Forest pony's, daarna ook Belgische Rijpony's. De overgang van pony naar paard noodzaakte tot de aankoop van een paard en er werd een BWP-merrie aangekocht die als rijpaard en fokmerrie werd ingezet. De intrede van de paarden zorgde er niet voor dat de pony's in het vergeethoekje verzeilden, vandaar dat er nog steeds ponyveulens het levenslicht zien in onze stallen.

Onze stallen bieden slechts ruimte voor een bescheiden aantal van deze edele viervoeters. Daarom zijn er reeds vele pony's van bij ons naar een andere thuis vertrokken. Talloze ponyruitertjes beleefden uren rijplezier met onze pony's en we hopen dat dit nog lang zo mag blijven.

We hopen dat u langs deze weg kan kennismaken met onze paarden en pony's. Veel surfplezier!

Peatwells Nieuws


2O-08-2012

In onze mailbox ontvingen we deze prachtige foto's van de 3-jarige Delta De Ganzendries en zijn ruiter Nicolas Read. Delta werd gefokt door Nadine Fobe en is een afstammeling van Handsome By Peatwells. Moeder Upsilon De Ganzendries is een Miracle A Mahoud (Linaro x Kilkady Darling) uit Themis De Ganzendries (Braamhoeve Werner)


27-08-2011Vandaag heeft Penelope v/d Bergenbroek (Handsome By Peatwells x Curtis) deelgenomen aan het nationaal veulenkampioenschap van de Belgische Rijpony.Ze was de kleinste van de deelnemers in de rubriek merrieveulens grote maat. Toch liet ze zien wat ze in haar mars had en we wensen fokker-eigenaar Danny Thollebeek uit Gooik proficiat met de behaalde 5de plaats.

Het kampioenslint in deze reeks ging naar Pia van de Meulenkouter, een kleindochter van Runaway By Peatwells. Runaway is een dochter van de Engelse New Forest Johnny (Deeracres Franco x Prince Charming of Blackheath) en de Nederlandse New Forest merrie Ten Ankers Marpotricia (Frisian Forest Marco Polo x Oleander). Voor meer info en foto's van deze pony's kan u terecht op de Peatwells sportpony's pagina.


11-11-20100p 3 oktober 2010 hebben Handsome By Peatwells en Anne De Doncker deelgenomen aan de Nationale wedstrijd Bestgaande Rijpony te Oud-Heverlee. Zoals verplicht voor de hengsten die 6 jaar en ouder zijn moesten ze het hoog parcours springen maar dit vormde geen enkel probleem. Ook in de dressuurnummers lieten ze zich van hun beste kant zien. Dit alles werd beloond met een selectie voor de finale wedstrijd die zal doorgaan op de kerstjumping van Mechelen.

Tijdens de Week van het Paard in Affligem waagden ze hun kans in de Mini Masters maar ze kregen een fout op de laatste hindernis van de 2de ronde. Toch lieten ze prachtige sprongen zien en met wat meer wedstrijdervaring zal dit duo nog mooie resultaten bereiken.Mini Masters


20-08-2010

Vandaag werden de afstammelingen gekeurd van Handsome By Peatwells. De pony's werden getoond in onze nieuwe zandpiste die nog net iets te los lag en waardoor hun bewegingen misschien niet altijd even goed tot hun recht kwamen. Maar ik denk wel dat we aan de jury een mooie groep rijtypische en kindvriendelijke pony's hebben kunnen tonen. In de dagen voorafgaand aan de keuring hebben we kunnen ondervinden dat alle kinderen van Handsome zonder uitzondering een uiterst aangenaam karakter hebben en over een gezonde dosis nieuwsgierigheid en werkwilligheid beschikken. We zijn er van overtuigd dat deze pony's later veel plezier zullen verschaffen aan hun ruitertjes.
Er werden 6 pony's getoond: 1 driejarige, 1 tweejarige, 3 jaarlingen en 1 veulen.Lovely Charm By Peatwells
(Handsome x Ashdene Cock Robin x Clayhill Nighthawk)


Mr. Kastaar
(Handsome x ? x ?)Nacho By Peatwells
(Handsome x Vivienne's Vision of Freedom x Stegstedgards Montana)


Niamh By Peatwells
(Handsome x Burley Phantom x Priory Prickle)


New Moon by Peatwells
(Handsome x Ashdene Cock Robin x Clayhill Nighthawk)


Otto van 't Kruis
(Handsome x Aertbreaker x Pavarotti vd Helle)
Het oordeel van de jury moeten we afwachten tot na de nationale wedstrijd bestgaande rijpony in oktober. Daar moet Handsome nog 1 keer aan deelnemen om aan zijn verplichtingen in de sport voldaan te hebben.

En zeker niet te vergeten: Veel dank aan de mensen die ons geholpen hebben bij het vlechten, wassen en voorstellen van pony's: Brigitte, Katleen, Lien, Nele en Dirk. De mooie foto's kwamen tot stand dankzij Agnes en Wim.


16-06-2010

Stal Peatwells is verhuisd! Vanaf nu kan je ons vinden op de Brabantsebaan in Sint-Pieters-Leeuw. Wegens alle verbouwings-en verhuisperikelen is het een tijdje stil geweest op onze website.

Handsome heeft een zeer rustige winter achter de rug. We werden echter bruusk wakker geschud uit onze net iets te lang uitgelopen winterslaap toen bleek dat de wedstrijd Bestgaande Rijpony van Brabant ineens verschoven werd van September naar Mei!!! Wij dachten nog een zee van tijd te hebben maar dat bleek een kleine misrekening te zijn.

Handsome is als hengst verplicht om aan deze wedstrijd deel te nemen en we hadden dus nog 2 weken om een nieuwe ruiter te vinden (Kim heeft de overstap naar de paarden gemaakt) én Handsome klaar te maken om het hoog parcours te springen.

Dankzij een goeie tip (merci Joëlle!) kwamen we terecht bij de 13-jarige Anne De Doncker. Deze amazone heeft duidelijk heel wat talent. Terwijl ze nauwelijks de tijd kreeg om Handsome iets beter te leren kennen, stuurde Anne onze hengst met succes door de dressuurproef en het springparcours van deze wedstrijd.
Handsome en amazone Anne De Doncker


27-10-2009

Tijdens het zomerseizoen heeft Handsome by Peatwells deelgenomen aan 7 gewestelijke tornooien, hij sprong 6 maal foutloos in de klasse D beginnelingen. Hiermee was hij geselecteerd voor het Nationaal tornooi in Ardooie waar hij opnieuw foutloos bleef. Handsome en zijn amazone Kim Daneels verschenen eveneens aan de start van de provinciale wedstrijd Bestgaande Rijpony waar zij op een 5de plaats eindigden. Ze moesten evenwel forfait geven voor de Nationale wedstrijd Bestgaande Rijpony wegens een blessure van zijn amazone.Wedstrijd BRP
Brabant


Nationaal tornooi
(foto fotomag.be)


Nationaal tornooi
(foto LRV Kester)
Het was niet enkel op sportief vlak een succesvol zomerseizoen voor onze hengst: alle merries die vorig jaar door Handsome gedekt werden hebben dit jaar een gezond veulen op de wereld gezet en alle merries die dit jaar van zijn diensten gebruik gemaakt hebben bleken na 1 dekcyclus reeds drachtig te zijn.
Bekijk onze veulens van 200931-05-2009

Op 31 mei mochten we in de vroege uurtjes opnieuw een veulen verwelkomen. Mama Honeyphan klaarde de klus helemaal alleen en is heel fier op haar dochter Niamh By Peatwells (Handsome By Peatwells x Burley Phantom x Priory Prickle).
De dag voordien werd er een hengstenveulen Delta de Ganzendries (Handsome By Peatwells x Miracle A Mahoud x Braamhoeve Werner) geboren bij stal "De Ganzendries". Intussen is Nacho By Peatwells 2 weken oud en hij oefent als een volleerde atleet zijn vliegende galopwissels, bokkesprongen en rengalopjes...Niamh


Nacho


Nacho


16-05-2009


Vanavond werd stal Peatwells uitgebreid met een hengstenveulen. De geboorte verliep mits een beetje hulp zonder problemen en moeder Marit en en haar zoon Nacho By Peatwells (Handsome By Peatwells x Vivienne's Vision of Freedom x Stegstedgårds Montana) stellen het wel.


23-02-2009


Handsome By Peatwells en Kim behaalden een derde plaats op de provinciale ponyindoor van LRV Brabant. Ze eindigden bovendien op een 5de plaats in het eindklassement van de wedstrijden barema A voor D beginnelingen. Handsome had de voorbije winter slechts 3 wedstrijden nodig om genoeg selectiepunten bij elkaar te sprokkelen voor deze provinciale selectie. Zijn amazone, Kim Daneels, stuurde hem telkens foutloos rond. Tijdens de provinciale wedstrijd bleven ze opnieuw foutloos en ook in de barrage bleef de nul op het scorebord.

En dat was nog niet alles want later op deze dag kon Kim de ereronde inzetten met haar pony Tracey Peatwells. Deze combinatie kaapte het felbegeerde kampioenslint weg in de klasse D midden!

Bekijk in detail de resultaten van Handsome tijdens het indoorseizoen

Kim Daneels & Handsome By PeatwellsKim Daneels & Tracey Peatwells


02-02-2009


We zijn blij dat we het eerste nieuwtje van 2009 op de website kunnen plaatsen. Handsome By Peatwells en Kim Daneels hebben intussen reeds drie parcours afgelegd tijdens de ponyindoors en telkens konden zij dit foutloos afwerken. Intussen zijn ook de foto's van Jumping Mechelen "aangekomen" en we laten u natuurlijk meegenieten van dit prachtige duo...


30-12-2008Dit wordt het laatste Peatwells-nieuws van 2008, maar het is goed nieuws! Handsome by Peatwells behaalde vandaag een 6de plaats op de wedstrijd Bestgaande Rijpony tijdens Vlaanderens Kerstjumping te Mechelen. Amazone Kim Daneels & Handsome legden een foutloos parcours af in de Nekkerhal. De video hiervan kan u bekijken via onderstaande link:

Bekijk de nieuwe video van Handsome By Peatwells en amazone Kim Daneels


11-10-2008


Op zaterdag 11 oktober 2008 organiseerde het stamboek van de Belgische Rijpony haar Nationale Merrieprijskamp in de Ruiterschool te Oud-Heverlee. Aansluitend bij de merrieprijskamp vond de keuring van de dekhengsten voor de dekdienst 2009 plaats. Alle gekeurde dekhengsten werden aan de hand gedemonstreerd. Ook Handsome By Peatwells was van de partij en zette zijn beste beentje voor.


04-10-2008


Handsome By Peatwells en zijn amazone Kim Daneels hebben deelgenomen aan de Nationale Wedstrijd Bestgaande Rijpony. Ze behaalden een 8ste plaats en zijn daarmee geselecteerd voor de Wedstrijd Bestgaande Rijpony tijdens de Kerstjumping in Mechelen. Er rest dus nog eventjes tijd om zich daarop voor te bereiden, de eerstvolgende tussenstop is de Week van het Paard in Affligem.


24-09-2008


Terwijl Handsome By Peatwells en Kim geconcentreerd trainen om zich voor te bereiden op de nationale wedstrijd bestgaande rijpony, spelen Kalandra By Peatwells(de volle zus van Handsome) en Lovely Charm By Peatwells (v. Handsome By Peatwells)er lustig op los in het najaarszonnetje.

Kalandra & Lovely Charm

Kalandra & Lovely Charm

Lovely Charm


06-09-2008Vandaag behaalden Handsome By Peatwells en zijn amazone Kim een tweede plaats op de wedstrijd Bestgaande Belgische Rijpony van Brabant. De tuinbouwschool van Vilvoorde vormde het decor voor deze wedstrijd waar de pony's punten kregen toegekend op exterieur, dressuur en springen.
Proficiat Kim en Handsome!


31-08-2008
Handsome By Peatwells en Kim Daneels waren vandaag present op het ponytornooi van Sint-Pieters-Leeuw. Handsome legde er net zoals op het tornooi in Vollezele een foutloos parcours af. In de springwedstrijd D Licht kon Kim met haar pony Tracey Peatwells een vierde plaats bemachtigen.10-08-2008


Vandaag zijn Handsome By Peatwells en zijn amazone Kim Daneels voor het eerst samen op wedstrijd geweest. Ze kennen elkaar nog maar pas enkele weken en zijn nog niet voor 100% op mekaar afgestemd, maar de "klik" tussen beiden is er wel en dat leverde alvast enkele fenomenale plaatjes op...


21-06-2008


Hadja By
Peatwells

Tess (8 maand) en Leandra (22 jaar)

Princess, Wendolyne, Kalandra en Goodluck


15-03-2008

Handsome By Peatwells maakte gisteren zijn opwachting tijdens de nakeuring van de Belgische Rijpony in de ruiterschool te Oud-Heverlee. Hij kon in oktober 2007 niet aanwezig zijn omdat zijn baasjes hun handen vol hadden met de geboorte van hun dochtertje Tess.
Vandaar zijn aanwezigheid op deze nakeuring waar hij aan de hand getoond werd aan de hengstenjury.De jury zag dat het goed was en Handsome liet zien dat hij weer helemaal klaar is voor het komende dekseizoen!

24-02-2008De eerste kennismaking tussen kleine Tess en Handsome By Peatwells.

Verdere commentaar is overbodig :-)04-01-2008


Tess °09-10-2007
Stal Peatwells wenst alle bezoekers van onze website een gezond en succesvol 2008!

2007 was voor Stal Peatwells een bewogen jaar want we kregen er in oktober een toekomstige pony-amazone bij. Het verhaal van onze kleine Tess kan u bekijken op http://www.soetaerts.be/tess

Daarom bleef het op het vlak van de paarden en pony's een beetje stiller dan gewoonlijk maar we starten het nieuwe jaar vol goede voornemens en we hopen dat we in 2008 onze pony's en paarden weer van hun beste kant aan u kunnen laten zien!


Handsome By Peatwells


29-09-2007

Goed nieuws voor onze merriestam: Kentucky Z goedgekeurd voor Studbook Zangersheide!

Vandaag werd Kentucky Z (Kannan) goedgekeurd te Zangersheide. Deze zwartbruine 2,5 jarige Kannan-zoon van eigenaar Marc Rimbaut te Wetteren behoorde tot de 11 jonge hengsten die groen licht kregen van de jurycommissie die o.a. bestond uit A. Schockemöle en J. Tops.

Kentucky Z is een afstammeling van Kannan x Navarette vd Heffinck (Furioso Z). Deze Navarette is de halfzus van Peatwells Princess en de moeder van Dorlanda van den Halven Akker (Orlando) die het afgelopen seizoen bij de winnaars behoorde van de cyclus voor 4-jarigen.
Bekijk de video van Kentucky Z

foto's galop.be


21-09-2007

21 september, het begin van de herfst en eindelijk nog eens een zonnige dag: een unieke gelegenheid om onze merries met veulens nogmaals vast te leggen op de gevoelige plaat alvorens de winter zijn intrede doet.
Rushmoor Charming Lovely Charm By Peatwells
(v. Handsome By Peatwells)
Hadja By Peatwells en Peatwells Princess


18-08-2007

De ochtendzon staat altijd garant voor een paar leuke foto's! Leandra laat zich verleiden tot een knuffel, Kalandra en Goodluck zijn altijd in de buurt op zoek naar iets lekkers en Princess en Hadja vinden het nog veel te vroeg om op te staan...

Leandra, 21 lentes jong

Kalandra en Goodluck

Moeder en zoon...


15-08-2007

Onze veulens van dit jaar Lovely By Peatwells en Hadja By Peatwells beginnen beetje bij beetje hun ware kleur te tonen. Het ziet er naar uit dat Lovely de kleur van grootmoeder Leandra zal krijgen en Hadja wordt qua kleur het evenbeeld van zijn moeder Peatwells Princess. Lovely is nu bijna 3 maanden oud, Hadja 2 maand en 10 dagen. Het zijn 2 aanhankelijke veulens die altijd te vinden zijn voor een knuffel of het uithalen van kattekwaad.

Lovely Charm By Peatwells

Hadja By Peatwells en Peatwells Princess


22-06-2007

Dorlanda van den Halven Akker (Orlando x Furioso) heeft in de cyclus voor jonge paarden een prachtige prestatie neergezet. Bij de vierjarigen liet zij onder haar ruiter Marc Bellemans 8 foutloze parcoursen noteren op 8 deelnames. Zij mag zich vanaf nu verdiend "Winnaar Klassieke Cyclus vierjarigen 2007" noemen!
De grootmoeder van Dorlanda is Kelly (Pachat II), die tevens de moeder is van Peatwells Princess.

Dorlanda van den Halven Akker tijdens haar 8ste foutloze omloop, cycluswedstrijd in Ternat op 22 juni.Erinys en Mieke Degraeve
nationaal ponytornooi
Vlijtingen 2006
14-06-2007

Erinys By Peatwells behaalt het P-label. Erinys is een dochter van Leandra.
Erinys behaalde reeds een hele reeks overwinningen op de prijskampen. In 2006 was ze geselecteerd voor het Nationaal Ponytornooi en dit zowel in de spring-als dressuurdiscipline. Momenteel is Erinys actief onder het zadel van Matilde Tinel.

Wij wensen de familie Tinel proficiat en we hopen dat ze nog veel plezier beleven met Erinys.
Alle details kan u lezen in het juni-nummer van het magazine Equitime.

Erinys en Matilde Tinel
 
 Pas geboren
06-06-2007

Hier is hij dan, de allernieuwste Peatwells-aanwinst!

Peatwells Princess heeft op woensdag 6 juni om 20.00u een hengstveulen (v.Querlybet Hero) op de wereld gezet.
Hadja By Peatwells heeft eveneens zijn eigen plekje op onze website gekregen.

Op zoek naar melk...Hadja By Peatwells: 1 dag oud, favoriete hobby's: melk drinken en... slapen


04-06-2007

Peatwells Princess neemt net zoals vorig jaar rustig de tijd en laat ons opnieuw vol ongeduld wachten op haar veulen. We kunnen u dus spijtig genoeg nog geen mooie plaatjes tonen van een nieuwe Peatwells-telg.
In plaats daarvan laten we u meegenieten van Wendolyne By Peatwells (Littorio x Darco), die eventjes de "benen strekt" aan de longe.


Lovely en Charming op 20 mei
20-05-2007

Rushmoor Charming heeft vrijdag 18 mei om 21.00u een merrieveulen op de wereld gezet. Dit veulen is de eerste nakomeling van onze hengst Handsome By Peatwells.

Het veulen luistert naar de naam
Lovely Charm By Peatwells
en heeft natuurlijk haar eigen pagina op onze website gekregen!

Hier ben ik dan, amper 12 uur oudGoodluck en Kalandra
15-05-2007

Nog steeds geen geboortes te melden bij Stal Peatwells. Charming heeft blijkbaar nog geen zin om eraan te beginnen en wie weet zal Princess haar stalgenoot te snel af zijn? Geduld en rustig afwachten zijn onze enige opties.

Goodluck en Kalandra laten het niet aan hun hart komen en crossen er intussen lustig op los...

Peatwells Princess


01-05-2007

Goodluck By Peatwells werd vorige week geruind en ondervond nauwelijks last van deze ingreep. Zijn vriendinnetje Kalandra By Peatwells kan hij evenwel nog niet missen. Nu hij geruind is kunnen ze nog steeds samen "ravotten" op de weide en dat dit een héél vermoeiende bezigheid is kan u hieronder zien:

Platte rust bij stal Peatwells...


21-04-2007

De zon is reeds enkele weken van de partij en de pony's en paarden van stal Peatwells genieten met volle teugen van dit prachtige weer. De zomerse temperaturen leveren ook mooie foto's op die we u zeker niet willen onthouden:klik op de foto's om een grotere versie ervan te bekijken. Een klik op de naam brengt u naar de webpagina van de desbetreffende pony of paard.
 • foto 1: Rushmoor Charming, drachtig van Handsome By Peatwells, veulen verwacht eind april
 • foto 2: Peatwells Princess, drachtig van Querlybet Hero, veulen verwacht eind mei
 • foto 3 en 4: Princess schrikt er in de laatste maand van haar dracht niet voor terug om nog "een sprintje te trekken" samen met haar 21-jarige weidegenoot Leandra.
 • foto 5: Goodluck By Peatwells
 • foto 6: Goodluck By Peatwells en Kalandra By Peatwells
 • foto 7 en 8: Handsome By Peatwells • 10-03-2007

  Daneels Natacha en haar pony Tracey Peatwells behaalden een 6de plaats in de klasse D licht tijdens de Nationale Ponyindoor. Na een reeks overwinningen en talrijke ereplaatsen tijdens het voorbije winterseizoen stonden zij aan de leiding van de Brabantse selectie. Natacha en Tracey maakten eveneens deel uit van de Brabantse equipe die tijdens de interprovinciewedstrijd de gouden medaille behaalde.  23-01-2007

  Tracey Peatwells is na vele omzwervingen terug opgedoken. En hoe! Tracey heeft een nieuwe thuis gevonden bij Daneels Natacha. Deze amazone rijdt bij de ponyclub van LRV Affligem. Natacha en Tracey behaalden tijdens dit indoorseizoen reeds drie overwinningen en een tweede plaats in de klasse D licht. Dat zijn heel knappe resultaten en we wensen hen nog veel succes!
  25-11-2006

  Braveheart heeft dit weekend deelgenomen aan de 2de manche van het wintercriterium te Wisbecq. Hij behaalde een 6de plaats op 74 deelnemers over een hoogte van 1.10m.
  10-11-2006

  Dit weekend vangt het wintercriterium van Haras de Wisbecq aan. Naar goede gewoonte worden er 's vrijdags proeven voorzien voor jonge paarden. Handsome By Peatwells reed vandaag zijn eerste parcours en weerde zich kranig als pony tussen zijn grotere leeftijdsgenoten. Zijn eerste parcours op respectabele hoogte voor een pony (80-90cm) heeft hij op een paar schoonheidsfoutjes na alvast vlot afgewerkt!
  29-10-2006 Week van het Paard, Affligem

  Braveheart By Peatwells nam het voorbije weekend deel aan de kwalificaties voor de Beker van Vlaams-Brabant. Met een dubbele nulrit behaalde hij in de 1.10m proef een 12de plaats op 107 starters. Zodoende mag hij komende zondag meestrijden in de finale. Deze finale wordt verreden tussen de 30 eerste geklasseerden van de kwalificatie.

  Bekijk de video  14-10-2006

  De jonge hengsten die in maart werden goedgekeurd moesten opnieuw aangeboden worden voor de meting en werden nadien voorgesteld onder het zadel. Handsome werd 1.44m gemeten, slaagde in zijn zadelproef en bleef zodoende goedgekeurd voor de dekdienst van 2007. Na het bereden onderdeel mocht Handsome net als alle andere dekhengsten aan de hand getoond worden.
  Handsome By Peatwells en Mieke Van Belle aan het werk tijdens het bereden onderdeel van de hengstenkeuring van de Belgische Rijpony
  Op deze dag vormde de ruiterschool te Oud-Heverlee eveneens het decor voor de nationale merrieprijskamp van de BRP. Bij de merries van 9 jaar, grote maat, ging de gouden medaille naar Runaway by Peatwells (V. Johnny) van familie De Proft - Van Dooren uit Lebbeke.
  14-09-2006

  Mieke Degraeve selecteerde zich met Erinys By Peatwells voor het nationaal ponytornooi en dit zowel voor de dressuur als het springen. Voor de discipline dressuur stonden ze dankzij meerdere overwinningen aan de leiding van het klassement van de provincie West-Vlaanderen.

  Intussen bereiden Handsome By Peatwells en zijn nieuwe amazone, Mieke Van Belle, zich voor op de komende BRP hengstenkeuring van 14 oktober.

  Mieke Degraeve en Erinys By Peatwells Mieke Van Belle en Handsome By Peatwells  20-08-2006

  Braveheart heeft de voorbije week deelgenomen aan het Belgisch Kampioenschap voor jonge paarden te Gesves. Bij de kwalificatieomlopen liet hij een foutloos parcours optekenen en een parcours met 4 strafpunten. Met dit resultaat plaatste hij zich voor de finale van de 5-jarigen.
  22-07-2006

  Leandra, de moeder van Handsome by Peatwells, heeft het einde van haar dracht bereikt. De foto links werd in de late namiddag genomen en 's avonds, bij de uitbarsting van een onweer met veel klank- en lichtspel werd een merrieveulen geboren. Het resultaat ziet u rechts en luistert naar de naam Kalandra By Peatwells  21-07-2006

  Op het ponytornooi te Erpe-Mere waren 2 Peatwells pony's van de partij. Beide pony's sprongen een foutloos parcours. Proficiat aan beide ponyruiters die ondanks de hitte een mooi parcours lieten zien! We wensen hen nog veel succes met hun pony.

  Pieter De Proft met Runaway By Peatwells Mieke Degraeve met Erinys By Peatwells  27-05-2006

  Eindelijk!Peatwells Princess heeft om 4.20u haar eerste veulen (v. Querlybet Hero) ter wereld gebracht. Haar dracht van 1 jaar en 2 dagen resulteerde in een bruin hengstenveulen.  Braveheart
  17-05-2006

  Tijdens de cyclus te Gesves behaalde Braveheart 4 strafpunten, in Basècles werkte hij een foutloos parcours af.

  Princess stelt ons geduld op de proef, de bevalling van haar eerste veulen laat nog steeds op zich wachten.

  Bekijk de nieuwe video van Handsome By Peatwells

  Handsome  Princess & Charming
  01-05-2006

  Nog steeds geen veulen voor Princess, in afwachting voelt ze zich nog fit genoeg om eens lekker te rollen en maakt ze alvast kennis met haar nieuwe stalgenoot Charming


  22-04-2006

  Tijdens de cyclus te Moorsele liet Braveheart een prachtig parcours zien, hij tikte spijtig genoeg 1 balk uit de lepels

  Bekijk de videocompilatie van zijn eerste parcoursen als vijfjarige


  18-04-2006

  Peatwells Princess geniet rustig van de lentezon, het jonge gras en de laatste dagen (of weken?) van haar dracht. Op 23 april loopt haar dracht "officieel" ten einde. We zijn razend benieuwd naar wat de combinatie met Querlybet Hero zal opleveren, maar Princess is duidelijk van plan om ons geduld nog een tijdje op de proef te stellen. Toch houden we een oogje in het zeil. Destijds slaagde Princess erin om drie weken te vroeg geboren te worden terwijl er helemaal geen kenmerken van een nakende geboorte aanwezig waren.

  de "uier"-stand op 18-04


  17-04-2006

  Braveheart by Peatwells in actie tijdens de kleine grote prijs (115cm) op de Paasjumping van manège 't Hof. Marc Bellemans loodste hem naar een vierde plaats in deze proef.
  Welkom  |  Links  |  Contact
  Onze Paarden:   Braveheart by Peatwells  |  Peatwells Princess  |  Noisette By Caballeros  |  Wendolyne By Peatwells
  Onze Pony's:   Bianca  |  Leandra  |  Priory Whitchazel  |  Rushmoor Charming  |  Handsome By Peatwells |  Sportpony's By Peatwells

  The photographs on this site were made by Galop.be, Multilux, World Wide Digital, Studio Temps de Poses

     
  Webdesign by Kristien Soetaerts
  © 2006, Stal Peatwells, All rights reserved