Welkom Over Peatwells Links Contact

Hadja By Peatwells   °06 juni 2007


  Querlybet Hero    Baloubet du Rouet    Galoubet A  
  Mésange du Rouet  
  Narcotique de Muze II    Darco  
  Qerly Chin  
  Peatwells Princess     Irish Taxi xx     Dublin Taxi xx  
  Charonne xx 
  Kelly     Pachat II  
  Toebak  

Hadja heeft zijn naam geërfd van de Anglo-Arabische hengst Hadj A X. Hadj A X is de vader van Pachat II die in België gezien wordt als één van de beste merriemakers. Bovendien vinden we Pachat II 2 keer terug in de afstamming van Hadja By Peatwells.


Hadja, 15 augustus, 2 maand en 10 dagen oud
Hadja, 3weken oud
Hadja, 11 dagen oud
De eerste keer buiten
Pas geboren 1 dag oud
Meer info over de afstamming van Hadja

Querlybet Hero  °2000

Querlybet Hero is een ongelooflijk brave hengst met een zeer goed karakter die makkelijk te rijden is. Hij wordt langzaam opgebouwd in de sport door Christel Lenssens die hem traint en verzorgt en Kurt De Clercq die hem met succes uitbrengt op wedstrijd.

Ondanks zijn jonge leeftijd heeft deze hengst reeds een imposant aantal nakomelingen op zijn naam staan. Hij wist talrijke fokkers te bekoren door zijn uitermate interessante en prestatiegerichte bloedvoering:
Hij verenigt de meest succesvolle Europese springhengsten: Baloubet du Rouet, Darco en Chin Chin. Querlybet Hero is de eerste zoon van de alom gekende Baloubet du Rouet die gekeurd is voor het stamboek BWP. Baloubet du Rouet gereden door Rodrigo Pessoa heeft al een uitzonderlijk palmares bij elkaar gesprongen, zo won dit duo 3 keer op rij de Wereldbeker.


Querlybet Hero aan het werk als 6-jarige (met dank aan Christel Lenssens voor de foto's)

Langs moederszijde zijn er 4 prestatiemoeders terug te vinden. Zijn moeder Narcotique II de Muze (v. Darco) werd als vierjarige winnares op het Belgisch kampioenschap. Zijn grootmoeder is de elitemerrie Qerly Chin (v.Chin Chin) die als vijfjarige vierde en als zesjarige zesde eindigde te Gesves en die momenteel succesvol springt op GP niveau. Overgrootmoeder Kerly (v.Pachat II) en overgrootmoeder Goya (v.Fleuri du Manoir) leverden ook internationale springprestaties.

Querlybet Hero staat der dekking bij Joris De Brabander.

Baloubet Du Rouet


Galoubet A


Darco


Chin Chin
Qerly Chin Narcotique de Muze II

Welkom  |  Links  |  Contact
Onze Paarden:   Braveheart by Peatwells  |  Peatwells Princess  |  Noisette By Caballeros  |  Wendolyne By Peatwells
Onze Pony's:   Bianca  |  Leandra  |  Priory Whitchazel  |  Rushmoor Charming  |  Handsome By Peatwells |  Sportpony's By Peatwells

The photographs on this site were made by Galop.be, Multilux, World Wide Digital, Studio Temps de Poses

   
Webdesign by Kristien Soetaerts
© 2006, Stal Peatwells, All rights reserved